Recipe: Appetizing Chili cone carné

Chili cone carné. This easy chilli con carne recipe is a quick and classic sharing option for a casual night with friends. Find out how to make it at BBC Good Food. Чили кон карне (Chile con carne) - американо-мексиканское рагу из фасоли с перцем чили (chilie) и мясом (carne). Это сытное, насыщенное блюдо с пикантным, в меру острым вкусом. You call it Chili, we call it Chilli Con Carne.

Chili cone carné Three little words that describe such a wonderful meal. It literally translates from Spanish to "Chili with Meat", and as generic as that sounds, it is filled with fantastic flavor. With chunks of chuck roast, browned in bacon fat and cooked with red kidney beans, red chili and chipotle chili, onion, garlic, jalapeños, tomatoes, and lime juice. You can have Chili cone carné using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Chili cone carné

  1. It's 1 of jarret de boeuf.
  2. Prepare 1 of petite boîte de maïs.
  3. It's 1 of moyenne boîte de Haricots rouge.
  4. You need 1/2 of poivron vert.
  5. You need 1/2 of poivron rouge.
  6. It's 1 of gros ognion.
  7. Prepare 200 g of riz.
  8. It's of Persil.
  9. It's of Sel, poivre.
  10. It's 1 of Cac d'Épices : paprika, cumin, gimgenbre, piment doux, basilic.
  11. It's 3 of CaS d'huile d'olive.
  12. Prepare 1 boîte of tomates concassées.
  13. You need 1 of CaS de concentré de tomate.

This easy chilli con carne recipe has loads of flavour but uses mainly store cupboard ingredients. Serve with rice, on jacket potatoes or nachos. All Reviews for Award Winning Chili Con Carne. You saved Award Winning Chili Con Carne to your Favorites.

Chili cone carné step by step

  1. Faite revenir la viande dans un faitout avec l'huile d'olive qu'elle soit bien doré des 2 côtés..
  2. Ajoutez l'ognion coupé en petits morceaux, et les poivrons faites revenir jusqu'à que l'ognion soit translucide..
  3. Ajoutez le concassées de tomate, le concentré, ajoutez un verre d'eau, puis couvrez et laissez mijoté sur feux doux bien 30 min tout en surveillant s'il faut rajouter de l'eau..
  4. Au bout de 30 min, ajoutez un peu d'eau rectifier l'assaisonnement, laissé mijoté jusqu'à que la viande soit presque cuite..
  5. Une fois la viande pratiquement cuite, on ajoute les Haricots rouges, et maïs, on voit si l'assaisonnement est bien, ajoutez de l'eau si besoin puis lais mijoté encore 10min. C'est prêt ! 😀.

Chili con carne is een pittig Mexicaans gerecht gemaakt met vlees. Ook kun je chili con carne met sperziebonen maken. Met de chilipoeder die in het recept staat zou ik zelf wat variëren, chilipoeder is. This Chilli Con Carne is a Classic. This hearty chili has just the right level of spice.

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