Recipe: Yummy Chili con carne

Chili con carne. This easy chilli con carne recipe is a quick and classic sharing option for a casual night with friends. Find out how to make it at BBC Good Food. You call it Chili, we call it Chilli Con Carne.

Chili con carne Deftige Chili con carne selber kochen und zubereiten - Rezept und Video. "Chili con Carne". Three little words that describe such a wonderful meal. It literally translates from Spanish to "Chili with Meat", and as generic as that sounds, it is filled with fantastic flavor. You can have Chili con carne using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Chili con carne

  1. It's 800 of grammes de viande de bœuf.
  2. Prepare 3 of tomates.
  3. Prepare 1 of poivron rouge.
  4. You need 1 boîte of maïs.
  5. It's 1 of grande boîte de haricots rouges.
  6. Prepare 20 cl of jus de tomate.
  7. You need of Huile d'olive.
  8. Prepare 3 of oignons rouges.
  9. Prepare 2 gousses of d'ail.
  10. Prepare of Sel, poivre.
  11. You need of Tabasco.
  12. Prepare of Paprika.
  13. It's of Origan.
  14. You need of Cumin.

With chunks of chuck roast, browned in bacon fat and cooked with red kidney beans, red chili and chipotle chili, onion, garlic, jalapeños, tomatoes, and lime juice. This easy chilli con carne recipe has loads of flavour but uses mainly store cupboard ingredients. Serve with rice, on jacket potatoes or nachos. All Reviews for Award Winning Chili Con Carne.

Chili con carne step by step

  1. On commence par couper les oignons et on hache l'ail. On fait chauffer l'huile d'olive et on fait blondir les oignons..
  2. On coupe la viande en morceaux très fins ou on la hache (au choix) et on l'ajoute à la casserole. On fait revenir quelques minutes et on ajoute les épices (à vous de juger la quantité, vous pouvez commencer par 1 petite cuillère à café de chaque et vous goûtez). On ajoute le jus de tomate et on réduit le feu..
  3. On porte de l'eau à ébullition et on fait tremper les tomates 40 secondes. On les plonge ensuite dans l'eau froide. On pèle les tomates, on épépine et on les coupe en petits morceaux. On coupe le poivron en lamelles. On ajoute à la viande et on laisse mijoter à feu doux et à couvert. On égoutte le maïs et les haricots et on les ajoute également. On laisse chauffer une dizaine de minutes. On ajoute un peu de tabasco..
  4. Prêt à servir, seul ou avec du riz. Bon appétit !.

You saved Award Winning Chili Con Carne to your Favorites. This Chilli Con Carne is a Classic. This belly warming dish of meaty, spicy joy is a regular on our dinner table. Chili con carne is een pittig Mexicaans gerecht gemaakt met vlees. Ook kun je chili con carne met sperziebonen maken.

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